fbpx

A KidCare megfejti a babák sírásának okát.


Fázik, melege van, lázas, vagy nyugtalanul aludt, ezért „csak” fáradt? Pelenkára rögzíthető szenzorunk a baba állapotáról adatokat gyűjt, ezekből elemzéseket készít, hogy a hozzá tartozó telefonos applikáción keresztül a szülők pontos képet kapjanak a gyermekük állapotáról, így adekvát választ kapnak a csecsemő sírására.

KIK VAGYUNK?

Magyar csapatként vágtunk bele a KidCare termék fejlesztésébe, mert szülőként számunkra is nehézségeket okoz megfejteni: miért sírnak a babák?


  • A csecsemő sírására minden felnőtt stresszhormonok és adrenalin kiválasztásával reagál. Erről az evolúció gondoskodott, hiszen így biztosított az utódok túlélése. A szülők választ keresnek a babák bajára, hogy mielőbb segítséget nyújthassanak.


  • Saját gyermekünk sírása még inkább megvisel bennünket szülőként.


  • A csecsemők sírásait nem lehet megkülönböztetni. Nem sír másként, ha melege van, vagy ha éhes. Csak sír.


  • A sírás azon anyukáknak extrém megterhelő, akik egész nap egyedül vannak otthon a picivel, kicsikkel.


Célunk, hogy termékünk minél pontosabb képet adjon a kicsik minden pillanatáról és a baba monitorozásával, megfigyelésével segítse a szülőket. 


Boldog baba, boldog mama 😊 (és naná, hogy boldog apa)!

HOGYAN MŰKÖDIK?

SEGÍTS NEKÜNK A FEJLESZTÉSBEN!

40 lelkes anyát keresünk, legyél TE az egyik, aki elsőként próbálhatja ki a szenzort!


Mikor?

2022 első negyedévének végére elkészül a termék tesztelhető prototípusa és a hozzá tartozó telefonos app. A teszt 2 hétig tart. 


Mi a menete?

Kérjük, az alábbi mezőben add meg e-mail címedet, amely egyben jelentkezés a tesztelésre. Ezután – várhatóan áprilisban – az első 40 jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot. A szenzort postai úton juttatjuk el számodra.  A tesztelést követően természetesen szeretnénk, hogy tapasztalataidat megosztanád a KidCare csapatával.


Jelentkezz MOST és legyél TE az egyik terméktesztelő MAMI! 😊


ÉRDEKEL A TERMÉKÜNK?

Add meg e-mail címedet, hogy értesíthessünk, ha a boltokban és webshopunkban kapható szenzorunk. 


Erstellen Sie Ihre eigene Umfrage zu Nutzerfeedback.

Kidcare Kft.